شعار سال
شنبه 15 دی 1403
  • 1403/03/08 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 131
  • - تعداد بازدیدکننده: 131
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به منظور ترویج و تقویت فرهنگ کار

سومین جشنواره ملی مهارت در هفته بزرگداشت مهارت و کارآفرینی برگزار می شود

عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از آغاز ثبت نام سومین جشنواره ملی مهارت با هدف ترویج و تقویت فرهنگ کار تا 20 خرداد ماه 1403 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  شناسایی و تقدیر از خیّرین و واقفین حوزه آموزش های فنی و حرفه ای، اشاعه و گسترش فرهنگ وقف و هبه در جامعه و بهره گیری در جهت رشد کمی و کیفی آموزش های مهارتی و ایجاد زمینه ها و بسترهای مناسب اجتماعی و فرهنگی جهت تقویت و استمرار حمایتهای خّیرین و واقفین از آموزش های فنی و حرفه ای را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره خواند.

وی تصریح کرد: سومین جشنواره ملی مهارت به تفکیک در چهار بخش شناسایی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارت آموزی، شناسایی و تکریم خیرین مهارت آموزی، انتخاب و معرفی سفیران مهارت و انتخاب و معرفی بنگاه‌های اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت آموزی برگزار می‌شود.

معاون وزیر اعلام داشت: افراد واجد شرایط می توانند شخصاً درخواست خود را (طبق فرم پیوست) برای دبیرخانه استانی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای سراسر کشورارسال نمایند.

وی با بیان اینکه کمیته داوری استانی در مرحله نخست اقدام به بررسی و ارزیابی اطلاعات دریافتی و انتخاب و معرفی یک نفر برگزیده استان به دبیرخانه ستاد می نماید، افزود:  کمیته داوری کشور از میان افراد پیشنهادی استان‌ها، 5 نفر را به عنوان برگزیدگان ملی انتخاب و معرفی خواهند کرد و همچنین به برگزیدگان علاوه بر تقدیر نامه، تندیس مهارت اعطا می شود.

عظیمی با اشاره به برگزاری این جشنواره در هفته ملی مهارت و خاطرنشان ساخت: حسن شهرت فرهنگی و اجتماعی در حوزه های مهارتی، فعالیت در رسانه ها در جهت ترویج آموزش های فنی و حرفه‌ای، کسب افتخارات ملی در قالب های انتخاب به عنوان مربی، هنرآموز، مدرس نمونه کشوری، پژوهشگر نمونه کشوری در حوزه مهارت آموزی و مسابقات ملی مهارت، تدوین استانداردهای آموزش یا سنجش مهارت، مشارکت در درآمدزایی این سازمان از طریق اجرای تبصره 75، اختراع ثبت شده و تألیف و ترجمه کتاب، دارا بودن تشویق نامه از مقامات استانی و کشوری در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای از شاخص های ارزیابی فعالان و پیشکسوتان مهارتی می باشد.

وی کمک مالی نقدی داوطلبانه به سازمان، میزان مشارکت در آموزش‌های مهارتی در قالب اهداء زمین جهت تأمین فضاهای آموزشی یا سنجشی، کمک به احداث، توسعه و تکمیل مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و سنجش مهارت و تحویل آن به‌صورت بلاعوض، میزان مشارکت در آموزش‌های مهارتی در قالب تأمین مواد مصرفی و ابزارآلات مورد نیاز مهارت آموزان و مسابقات مهارت آزاد و بین المللی مهارت، حمایت مادی از مهارت آموزی نیازمندان و  آسیب دیدگان اجتماعی و مشارکت در ارائه آموزش های مهارتی رایگان ویژه گروه های نیازمند جامعه ( نذر مهارت) را از شاخص های ارزیابی خیرین مهارتی برشمرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تصریح کرد: تلاش در جهت تبلیغ فرهنگ مهارت آموزی از طریق رسانه ها، پیشنهاد و تصویب قوانین مرتبط با مهارت آموزی، حمایت از مهارت آموختگان یا نخبگان مهارتی، ترویج آموزش های مهارتی به عنوان پیشران توسعه اقتصادی در قالب تولید محتوا، مشارکت در معرفی مسابقات ملی، آزاد و بین المللی مهارت، مشارکت در طرح های ترویجی آموزش فنی و حرفه ای، کارآفرینان مهارت آموخته آموزش های فنی و حرفه ای و کارآفرینان افتخارآفرین مسابقات ملی و بین المللی مهارت از ویژگی های سفیران مهارتی در انتخاب کمیته داوری است.

عظیمی در پایان اظهار داشت: شناسایی و اهداء نشان مهارت بنگاه های اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت آموزی، بر اساس شاخص های کسب نشان ملی مهارت، گواهی تعهد به مهارت آموزی و لوح تقدیر کوشش در مهارت آموزی، صورت می پذیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار اداره کل
  • کد خبر : 113361
کلمات کلیدی
دانیال جعفرنژاد
خبرنگار

دانیال جعفرنژاد

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین