با هدف ارتقای کیفیت نان با رویکرد ارتقای مهارت های تولید آرد و نان؛
تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اتحادیه خبازان استان گلستان منعقد شد
با هدف ارتقای کیفیت نان با رویکرد ارتقای مهارت های تولید آرد و نان تفاهم نامه همکاری با حضور حمزه کرایلو مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای و سیفی مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان، منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان، حمزه کرایلو گفت: با هدف ارتقای کیفیت نان با رویکرد ارتقای مهارت های تولید آرد و نان با توسعه کمی و کیفی آموزشهای مهارتی بخش آرد و نان، بررسی و ارائه راهکار مشترک جهت ارتقاء مهارت جامعه هدف از طریق مهارت آموزی و گسترش فرهنگ ارتقای مهارت در بین بهرهبرداران و ذینفعان اصلی حوزه آرد و نان ، این تفاهم نامه منعقد شد.
وی افزود: بررسی نیازهای آموزشی پیشنهادی، بهمنظور امکانسنجی، برنامهریزی آموزشی، اولویتبندی و اجرای دورههای آموزشی و نیز تدوین و بازنگری استانداردهای شغل/شایستگی موردنیاز،تشکیل کارگروه برنامهریزی آموزش مهارتی استان به دبیری فنی و حرفه ای به عنوان متولی اصلی آموزش ، شناسایی و بهرهگیری از اساتید مجرب و متخصص، طراحی، توسعه و بهکارگیری الگوهای آموزشی نوین و مدلهای انعطافپذیر آموزش مهارتی بهصورت تقاضا محور و تدوین برنامه جامع آموزش مهارتی بهرهبرداران و جامعه هدف منطبق با نیازسنجی انجام شده، از مهمترین تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای است.
کرایلو در ادامه بیان کرد: انجام نیازسنجی آموزشی و شناسایی دورههای آموزشی موردنیاز و ارسال نتایج حاصله به اداره کل آموزش فنی و حرفهای بهمنظور تعیین میزان حجم دورههای موردنیاز جامعه هدف ، معرفی افراد متخصص و اساتید مجرب برای مشارکت در اجرای برنامههای آموزشی و پژوهشی و یا عضویت در کمیته های تخصصی تدوین و بازنگری استانداردهای آموزشی آرد و نان و همکاری برای ارتقای مهارت مربیان اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در حوزه موضوعات نوین، از مهمترین تعهدات اتحادیه خبازان استان است.
نظر دهید