در نهمین همایش ایمنی و بهداشت، مطرح شد:
کاهش ۵۰ درصدی حوادث ناشی از کار با کسب آموزشهای مهارتی و ارتقای آگاهی کارگران

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، «غلامحسین محمدی»، ارائه آموزشهای مهارتی به جامعه کارگری را یک وظیفهی ذاتی و قانونی این سازمان، برشمرد و افزود: امسال به فرمودهی مقام معظم رهبری، سال سرمایهگذاری در تولید نامگذاری شده که ترجمان این شعار در وزارت کار، سرمایهگذاری بر نیرویکار به جهت ارتقای مهارت است که سرمایههای انسانی به افرادی ماهر با توانمندیهای پیچیدهتر تبدیل شوند.
وی ادامه داد: یک سوم از تولید ناخالص داخلی در دنیا از بهرهوری ایجاد میشود و بخش اعظمی از آن به بهرهوری نهادههای تولیدی و نیروی کار برمیگردد و توجه به سرمایهگذاری در این حوزه، بسیار ضروری است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کسب آموزشهای مهارتی را موجب آگاهی نیرویکار عنوان و تصریح کرد: طبق پژوهش های جهانی، کسب آموزشهای ایمنی و بهداشت، رفتار کارگر و پرسنل یک سازمان را در فعالیتهای پرخطر تغییر میدهد و عموماْ هزینههای ناشی از حوادث و بیماریها تا چهار برابر بیشتر از هزینههایی است که ما برای ایمنی انجام میدهیم، ولیکن چارهای جز فراهم کردن فراگیری و دسترسی این آموزشها، نداریم.
وی با اشاره به تأکیدات وزیر کار به ارائه آموزشهای مهارتی، پس از حادثه طبس، خاطرنشان ساخت: نخستین مرکز آموزشهای تخصصی و مهارتی ایمنی معادن در طبس رونمایی شد و تمامی زیستبوم سازمان آموزش فنیوحرفهای در ایران در حال توسعه و آمادهسازی برای ارائه آموزشهای مهارتی این حوزه است.
محمدی در پایان اذعان داشت: این سازمان با داشتن بزرگترین زیرساختهای آموزشی و هفتصد مرکز دولتی و بیش از بیست هزار آموزشگاه خصوصی در کشور، آمادگی خود را جهت بهرهبرداری از این زیرساختها، جهت توسعه این آموزشها اعلام میکند.
نظر دهید